Home

Een nieuw avontuur!

Stuur e-mail

 

Een nieuw avontuur!

Per 1 augustus 2023 sluit ik mijn studio op De Factorij in Zwaag. Na 16 prachtige jaren lever ik de sleutel in van de ruimte die al die jaren mijn tweede thuis is geweest en start ik een nieuw avontuur!

Binnenkort is mijn hele plan hier te lezen, maar om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten; mijn droom is om een jaar lang alleen in een campervan te gaan leven en rond te gaan trekken door Arctisch gebied. IJsland, noord Noorwegen, Groenland, Spitsbergen.. en vanuit die camper een film te gaan maken over mijn avontuur en de mensen, landschappen en dieren die ik tegenkom te gaan vastleggen en meer te leren over hun leven in arctisch gebied. Ook wil ik een boek gaan maken tijdens- en over deze periode. Graag zou ik de film in filmhuizen laten zien en wellicht ook op outdoor festivals.

De plannen zijn groots, net als het avontuur! Maar... daar heb ik wel hulp bij nodig. Voor dit avontuur heb ik een 4x4 busje nodig waarmee ik door de ruige, besneeuwde landschappen kan reizen en waarin ik een jaar kan wonen.  Mijn cursisten wezen mij op de mogelijkheid van crowdfunding en sponsoring en daar ben ik me nu in aan het verdiepen. 

Op 22 juli ben ik te horen bij Weeff radio en het programma 'De Westfriese Estafette' tussen 13.00 en 14.00 uur, waarin ik meer over mijn plannen en mijn avontuur zal vertellen. Het is daarna als podcast te beluisteren.

Zoals gezegd, binnenkort meer, maar voor nu wil ik alle duizenden fotografie liefhebbers die de afgelopen 16 jaar een cursus, workshop of fotoreis bij mij hebben gevolgd ontzettend bedanken! Ook dit was een avontuur én een groot succes, het was fantastisch, dank jullie wel!

Kom je binnenkort terug voor het hele verhaal? En volg mij op Instagram en Facebook om mijn avontuur te volgen, dat zou ik leuk vinden. 


Madelon


ps: Ik blijf beschikbaar voor zakelijke fotografie-opdrachten, privé workshops en privé fotoreizen.
Ergens moeten toch de rekeningen van betaald worden.. ;-)
Neem gerust contact met me op om te kijken of ik in de buurt ben?

Ik zal (privé) fotoreizen vanaf locatie blijven verzorgen: noorderlicht reizen in IJsland en Noorwegen, de actieve vulkaan op IJsland.. alles is mogelijk.

Bel voor meer info met +31 6 51 46 45 40 of stuur een bericht naar info@madelondielen.nl.* Invoer verplicht

Madelon Dielen Fotografie

Tweeten